o nama

U samom centru poluotoka na glavnoj gradskoj šetnici, žili kucavici Zadarskog poluotoka Kalelargi, smjestio se jedan od najatraktivnijih ugostiteljskih objekata, restoran Kompas. Velika moderna terasa smještena je u sjeni starih zgrada a gleda na popularnu šetnicu svih Zadrana i omiljenu metu turista u prolasku. Veliki izbor jela, toplih i hladnih pića učinit će Vaše slobodno vrijeme ugodnim i pri tom Vas ugodno osviježiti. Iskustvo u kulinarstvu rezultiralo je jelima koja će zadovoljiti i najahtjevnije goste.

Temeljen u korijenima svježih namirnica kontinenta i mora, kultni restoran Kompas danas stvara klasična i raznovrsna jela osvježena modernim dodirom. Uz želju sa serviranjem ukusne hrane u fokusu kuhinje su čiste i jasne arome namirnica.

Svakodnevna bogata ponuda mediteranskih kuhanih objeda i večera, uz iznimno pristupačne cijene privlači sve one koji turistički razgledaju centar Zadra i crkvu Sv. Donata, sve poslovne ljude u okruženju, one kojima je u Zadru radno mjesto, ali i one koji žele uz romantičnu večernju šetnju, po Kalelargi, uz more i po rivi, uživati i u maestralnim zadarskim delicijama. Cjelokupna bogata, šarena i svježa ponuda namirnica svakog jutra, kupljenih par koraka dalje na glavnoj zadarskoj tržnici; od povrća, voća, ribe i mesa naći će se svakodnevno u ponudi jedinstvenih obroka restorana.

Dobrodošli!